čtvrtek 3. září 2009

Kurzy trénování paměti nyní i pro pokročilé

Pro velký zájem budeme nyní na podzim otevírat další řadu KURZU TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI PRO ZAČÁTEČNÍKY, pořádaný pod záštitou České společnosti pro trénování paměti a mozkový jogginga vedený mnou jako certifikovaným trenérem paměti II. (a brzo snad i III.) stupně. Úvodní lekce začátečnického kurzu se bude konat v úterý 29. září 2009 v 16 hodin v malém sále knihovny.
Pro Vás, kteří jste základní paměťový kurz již absolvovali, jsem přichystal KURZ TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI PRO POKROČILÉ, kde si budete moci jednak prohloubit své znalosti paměťových technik, se kterými jsme se již seznámili, ale osvojit si i techniky nové, jako např. práci s myšlenkovými mapami nebo základy efektivního zpracovávání informací. Úvodní lekce kurzu pro pokročilé se bude konat ve čtvrtek 1. října 2009 v 16 hodin v malém sále knihovny.
V případě, že by zvolené termíny většině účastníků nevyhovovaly, budou přizpůsobeny časovým možnostem a účastníků. Předběžné přihlášky můžete získat ve všech provozech Městské knihovny Břeclav, Národních hrdinů 9, další informace pak přímo u mě na tel. 519 372 149, mobilu 725 107 305 nebo na e-mailu cech@knihovna-bv.cz. Na kurz se bude možné přihlásit i online přihláškou na stránkách knihovny. Cena kompletního kurzu čítajícího deset dvouhodinových lekcí je v obou případech 300,- Kč.

Jarek


Žádné komentáře: