čtvrtek 2. října 2008

Kurz trénování paměti

Naše paměť funguje jako sval. Když ji dostatečně netrénujeme, zpohodlní a objeví se problémy. Zapomínáme jména, tváře, čísla, fakta... Zapomínání se nevyhne nikdo a rozhodně se tento fenomén netýká jen těch dříve narozených.
Nabízíme vám nyní možnost, jak se s touto nepříjemnou skutečností vypořádat. Na zimní měsíce jsme pro vás připravili Kurz trénování paměti, pořádaný pod záštitou České společnosti pro trénování paměti a mozkového joggingu, který povedu já jako certifikovaný trenér.
Kdo se chce o kurzu dozvědět víc, vstupní informace získá na osvětové přednášce, která se bude konat zdarma v rámci Týdne knihoven ve čtvrtek 9. října v 18 hodin.
Lekce budou doplněny koncentračními cvičeními, slovními hrátkami a dalšími technikami k procvičování mozku. Jsou připravovány tak, abyste z nich získali dlouhodobý prospěch i v každodenním životě. Součástí kurzu je tzv. terapie příjemného šoku, kdy si účastníci prostřednictvím paměťových technik ověří, že jejich paměť je nejen stále funkční, ale naopak je schopna pojmout i věci zdánlivě nezapamatovatelné. Přijďte si to vyzkoušet, nemusíte se ničeho bát, nikdo se Vám nebude smát... ...a uvidíte, že na tom nejste s pamětí tak špatně, jak si možná myslíte.

Přihlásit se můžete už teď... ...tady.




Jarek

Žádné komentáře: