pátek 3. října 2008

Pozvánka do hudebního oddělení


Hudební oddělení nakupuje téměř 20 let CD všech žánrů, takže dnes už máme solidní zásobu více než 5000 titulů. Zveme k návštěvě, poslechu nebo půjčení domů všechny zájemce, kteří mají rádi hudbu, soundtracky, pohádky nebo mluvené slovo a nechtějí se zapojit do sítě nelegálního stahování. Ostatně, hodně našich CD na internetu nenajdete :-)

V našem on-line katalogu najdete podrobně zpracované záznamy o všech CD včetně rozpisu skladeb a klíčových slov označujících žánr, takže si můžete pohodlně vybírat třeba i z domova.

Populární hudba, rock, metal, rap, elektronická hudba, výběry populární hudby, vážná hudba, opery, jazz, folková hudba, relaxační hudba, muzikály, soundtracky, folklór, pohádky a písničky pro děti, mluvené slovo, to jsou základní žánry, ze kterých si čtenáři knihovny mohou každý den kromě úterý vybrat 3 tituly a půjčit zdarma na tři dny domů.

CD nakupujeme pravidelně a jedenkrát za měsíc zveřejňujeme seznam CD, které se od toho data začínají půjčovat domů. Poněkud omezeni jsme požadavky autorského svazu, takže novinky si můžete půjčit domů až po devíti měsících od vydání, do té doby jsou Vám k dispozici k poslechu v knihovně. Proto za názvem některých CD najdete poznámku např. (od 3.6.2009), což je datum od kterého se bude CD půjčovat domů.

Zájemci mohou požádat o zasílání seznamu novinek na svou mailovou adresu, ostatní najdou seznam novinek i abecední a tématický seznam všech CD v textové formě na stránkách hudebního oddělení.

Těšíme se na shledanou v hudebním oddělení.



Žádné komentáře: