čtvrtek 6. ledna 2011

Do nového roku s tréninkem paměti

I v tomto roce bude knihovna pokračovat v pořádání kurzů trénování paměti. Na nové zájemce tak čeká další řada KURZU TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI PRO ZAČÁTEČNÍKY, pořádaného pod záštitou České společnosti pro trénování paměti a mozkový jogging a vedeného mnou jako certifikovaným trenérem paměti III. stupně. Úvodní, volně přístupná přednáška kurzu pro začátečníky se bude konat v úterý 18. ledna 2011 v 16 hodin v malém sále knihovny.
Pro ty, kteří základní paměťový kurz již absolvovali, knihovna přichystala KURZ TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI PRO POKROČILÉ, kde si budou moci jednak prohloubit své znalosti paměťových technik, se kterými se již seznámili, ale osvojit si i techniky nové, jako např. práci s myšlenkovými mapami nebo základy efektivního zpracovávání informací, označovaného občas jako tzv. rychločtení. Úvodní lekce kurzu pro pokročilé se uskuteční ve čtvrtek 20. ledna 2011 v 16 hodin v malém sále knihovny.
Kurz se krom úvodní přednášky bude skládat z osmi praktických lekcí, v případě, že by zvolené termíny většině účastníků nevyhovovaly, budou přizpůsobeny jejich časovým možnostem. Předběžné přihlášky lze získat ve všech provozech Městské knihovny Břeclav, Národních hrdinů 9, další informace pak přímo u mě na tel. 519 372 149, mobilu 725 107 305 nebo na e-mailu cech@knihovna-bv.cz. Na kurz se bude možné přihlásit i online přihláškou na stránkách knihovny http://www.knihovna-bv.cz./
Cena kurzu je v dnešních nelehkých časech velmi příznivá - v obou případech činí 300,- Kč za celý kurz.

Jarek

Žádné komentáře: