úterý 3. prosince 2013

Knihovna naděluje dětem

Dětské oddělení Městské knihovny Břeclav si Vás dovoluje pozvat na pásmo adventních akcí Knihovna naděluje dětem, které připravila pro všechny děti a jejich rodiče. V pondělí 2. prosince je připravena Vánoční knihovnická dílna – přijďte si s námi do dětského oddělení vyrobit vánočního andělíčka nebo papírovou vánoční lucernu. Dílna probíhá od 13 do 17 hodin. Poplatek činí 10,-/dítě.

V druhém adventním týdnu je pro děti v pondělí 9. prosince připraveno Vánoční luštění s komisařem Vrťapkou. Přijďte v tento den od 13 do 17 hodin do dětského oddělení, vyřešte zapeklitý příklad spolu se „světoznámým“ komisařem a získejte jednu z krásných cen. Každého luštitele čeká sladká odměna.

V třetím adventním týdnu pak děti čeká v pondělí 16. prosince ve 14 hodin Zdobení vánočního stromku v dětském oddělení a Pohádkovníku ve dvoře knihovny. Ve čtvrtek 19. prosince proběhne Vánoční kino pro děti – od 13 do 15 hodin promítání krátkých zimních pohádek, od 15 hodin promítání kreslené celovečerní pohádky. Abychom navodili pravou vánoční atmosféru, můžete si dát tento den v dětském oddělení pravou vánoční čokoládu, uvařenou ze smetany a čokolády, a k tomu vánoční bábovku. Čokoládu nabízíme za 10,- Kč, bábovku za 5,- Kč.





Žádné komentáře: