pondělí 6. ledna 2014

Kurz kreslení pravou hemisférou


Zveme všechny zájemce na kurz kreslení pravou hemisférou. Techniky tohoto kurzu pochází ze stejnojmenné knihy Dr. Betty Edwardsové. Kurz není jen obyčejným kurzem kreslení, ale zaměřuje se na rozvíjení mozkové kapacity, zapojování pravé, často opomíjené hemisféry.

Kurz má překvapivé výsledky - roky kreslíte jako malé dítě a po čtyřech dnech to vypadá jako zázrak – kreslíte to, co opravdu vidíte. Kurz je určen pro každého, kdo se o sobě chce něco dozvědět, zvýšit si sebevědomí nebo se chce prostě jen naučit kreslit. Je také vhodnou přípravou na talentové zkoušky na umělecké školy. Věkové omezení neexistuje, ale prosím konzultujte účast dětí mladších 12 let věku. Pro srovnání uvádíme kresbu portrétu z prvního a posledního dne kurzu.

Kurz probíhá intenzivní zážitkovou formou  - jedná se o dva po sobě jdoucí víkendy, vždy sobotu a neděli, celý den od 9 do 17 hodin.

Cena celého kurzu včetně veškerého materiálu a kreslících pomůcek je 2500,- Kč.

V případě dostatečného počtu zájemců se kurz uskuteční v termínu 1. - 2. února a 8. - 9. února 2014 v malém sále břeclavské knihovny.

první den kurzu

poslední den kurzu

Na kurz je nutná předběžná registrace buď v knihovně (Mgr. Jaroslav Čech, tel. č. 725 107 305, cech@knihovna-bv.cz) nebo přímo u lektorky kurzu (Petra Sehnalová, tel. č. 773 045 600, petra.sehnalova@gmail.com. Podrobné informace na www.petrasehnalova.cz.

Žádné komentáře: