úterý 12. května 2009

Navštivte naši novou studovnu

Už jste asi zaregistrovali, že v knihovně došlo k jistým změnám. Hudební oddělení se přestěhovalo do čítárny a do jeho prostor se přestěhovala studovna a také internetová studovna s veřejným internetem.

Díky většímu místu jsme mohli zvýšit počet počítačových stanic, navíc jsme techniku kompletně obnovili, takže na Vás v internetové studovně, která bude služit také jako počítačová učebna, nyní čeká devět nových rychlých počítačů s 19-ti palcovými LCD monitory.

Přijďte si je vyzkoušet, těšíme se na Vás. Internet je zdarma pro všechny - pro náhodné návštěvníky na 10 min, pro čtenáře na hodinu, popř. i více. V blízké době také uspořádáme několik internetových kurzů - jak pro začátečníky, seniory či maminky na mateřské dovolené, tak i pro pokročilejší uživatele, kteří se chtějí o možnostech, které jim internet nabízí, dozvědět něco více.
Nadále můžete ve studovně využívat zdarma wi-fi připojení pro vlastní přinesená zařízení. Na základě poptávky od našich uživatelů chystáme také kurz, na kterém se dozví vše potřebné o možnostech bezdrátového připojení či práci s notebookem.
Navíc jsme pro Vás prodloužili otevírací dobu, v nové studovně je otevřeno v pondělí a ve čtvrtek od 9 do 18 hod, v úterý, středu a pátek od 12 do 18 hodin. Studovna, internetová studovna a půjčovna zvukových knih sídlí v patře přístavby hlavní budovy na ul. Národních hrdinů 9, vchod je přes dvůr kolem oddělení pro dospělé do prvního patra.

Jarek


Žádné komentáře: