pátek 25. února 2011

Tajemná výprava do starověku

Měsíc čtenářů byl v dětském oddělení břeclavské knihovny zahájen motivační soutěží Tajemná výprava do starověku pro žáky 6. tříd břeclavských základních škol, jejíž smyslem je vytvořit kladný vztah ke knihám, které svým čtenářům přináší nejen zábavu, ale i poučení.

Soutěž je spojena s prodejní výstavou knih nakladatelství THOVT, které se specializuje na vydávání literatury pro děti. Po celý měsíc březen bude možné na dětském oddělení knihovny od pondělí do pátku v době od 13 do 17 hodin koupit opravdu kvalitní dětskou literaturu tohoto nakladatelství za zvýhodněné ceny. Nabídka zahrnuje knihy pro děti od 3 let, začínající čtenáře, historické detektivky pro starší děti nebo knihy, které umožňují samostatné čtení cizojazyčného textu (kompletní nabídku knih naleznete na stránkách http://www.thovtknihy.net/).

Tímto srdečně zveme všechny čtenáře i širokou veřejnost na tuto jedinečnou akci. Přijďte si prohlédnout vystavené knihy, možná zde některou vyberete pro své děti, vždyť kniha je dárek, který vždy potěší. V dopoledních hodinách se mohou na výstavu přijít podívat učitelé se svými žáky, pro které připravíme literární dopoledne (v případě zájmu je možno se objednat na tel. č. 519 372 149).

Žádné komentáře: