pátek 24. září 2010

Nová řada Kurzu trénování paměti pro začátečníky

Ach ta paměť...    ...zapomínání se nevyhýbá nikomu a rozhodně se tento fenomén netýká jen těch dříve narozených. Proto otevíráme další řadu kurzu trénování paměti pro začátečníky. Úvodní, volně přístupná přednáška se koná v rámci celostátní knihovnické akce Týden knihoven ve čtvrtek 7. října v 16 hodin v sále knihovny. Následovat bude osm lekcí věnovaných konkrétním paměťovým technikám.
Lekce budou doplněny koncentračními cvičeními, slovními hrátkami a dalšími technikami k procvičování mozku. Kurz je připravován tak, aby účastníci z tréninku získali dlouhodobý prospěch i v každodenním životě. Součástí kurzu je tzv. terapie příjemného šoku, kdy si účastníci prostřednictvím paměťových technik ověří, že jejich paměť je nejen stále funkční, ale naopak je schopna pojmout i věci zdánlivě nezapamatovatelné.
Zkuste se přihlásit i Vy. Další informace můžete získat ve studovně Městské knihovny Břeclav, Národních hrdinů 9, na tel. 519 372 149 či na e-mailu cech@knihovna-bv.cz. Anebo se rovnou přihlásit touto on-line přihláškou.
Jarek

Žádné komentáře: